Prevost vāvere vai Āzijas trīskrāsu vāvere (Callosciurus prevostii) ir grauzēju suga Sciuridae ģimenē. Tas ir sastopams mežos Taizemes-Malajas pussalā, Sumatrā, Borneo un tuvējās mazākās salās, un to iedzīvotāji ir Sulavesī ziemeļdaļā. Viņi ēd augļus, riekstus, sēklas, pumpurus, ziedus, kukaiņus un putnu olas. Ir novērots, ka barojas ar durianiem, piemēram, Durio graveolens. [3] Šīs vāveres nes augļus tālu no koka un, pabeidzot maltīti, nomet sēklas. Šāda sēklu izplatība ārpus mātes auga palielina augļaugu sugu izdzīvošanu. [4]